Helló Ősz

Helló Ősz

Szeptember beköszöntével hivatalosan is itt az ősz, ami azt jelenti, hogy előkerülhetnek az őszi dekorációk: a színes falevelek, tökök, gyertyák, és természetesen a halloweeni kiegészítők is. Az igazán bátrak már most elkezdhetik díszíteni otthonukat a közelgő Halloween ünnepére, és előkerülnek az ijesztőbb elemek is, mint a csontváz és a koponya.

2024.09.02 08:38

Halloween hagyománya

A Halloween gyökerei az ősi kelta Samhain ünnepig nyúlnak vissza, amikor is az emberek jelmezekbe öltöztek és tüzeket gyújtottak, hogy elűzzék a gonosz szellemeket. Az idők folyamán ez az ünnep átalakult és elterjedt szerte a világon, ma pedig főként a rémisztő, ugyanakkor mókás dekorációk és jelmezek révén vált népszerűvé. Manapság az emberek Halloweenkor szellemeket, boszorkányokat és más ijesztő figurákat idéznek meg a dekorációikkal, és otthonaik rémisztő, mégis vonzó hangulatba öltöznek.

Halloweeni ajánlatunk szeptember 30-ig!

Készülj fel időben a Halloweenra, és hozd létre otthonodban a legfélelmetesebb dekorációkat! Most minden halloweeni termék vásárlása esetén exkluzív ajánlatunkkal élhetsz: a Halloween fa most 30% kedvezménnyel lehet a tiéd! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és tedd különlegessé az idei ünnepet.

Látogass el hozzánk, és fedezd fel kínálatunkat – várunk szeretettel! 

A halloween fát itt találod